Tokni Mp3 Audio Songs Free Download

By Pagaljam

Published on:

Tokni is a Haryanvi song sung by Khasa Aala Chahar , composed by Dj Sky , lyrics by Khasa Aala Chahar , released under Desi Rock.

Song NameTokni
CategoryHaryanvi
SingerKhasa Aala Chahar
Music ComposerDj Sky
LyricsKhasa Aala Chahar
LabelDesi Rock

Download Now

Tokni Lyrics In English

Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani to Mol Mangai

Teri Tokni Ki Pital Ki M Pital Rkahu Lohe Me
Jisne Sare Bole Papi Banda Hu Sun Voye M
Teri Meri Na Jot Mile Meri Milni Chale Jela M
Hmne Thade Kand Kre Na Jari Mari Mela
Gel Dukh Pavgi Pavgi A Tne Miljya Or Bhatere
Pyar Na Karma M Karma M A Mat Lev Sapne Mere

Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani to Mol Mangai

Tu Parvati Jyu Rani S M Bhole Ki Jyu Fakkad Su
Tu Chadan K Mnke Brgi M Sidha Sa Koi Lakkad Su
Hum Marke Bnda Dholya Hath Mne Prvah Ni Kise Saale Ki
Mrjyaga Pr Jhuke Nhi S Bat Ya Khasa Aale Ki
Ye Nain Katore Se Katore Se Arjun Jyu Teer Chlav
Jan Tu Kadh Lev Chuni Danta K Mah Jb Tu Dbav

Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani to Mol Mangai

Tu Komal Kaya Ki Chori Teri Kamar P Tattoo Chhaprya Se
Tu Bhri Donali Brgi S Tera Rup Kasuta Nikhrya Se
Tu Galt Zone N Aajegi Na Teri Gelya Nyah Hoga
Vo Achi Kismt Aala S Jis Gelya Tera Byah Hoga
R Choki Thane M Choki Thane M R Gya Adha Jivan Beet
Chail Koi Dhundh Jali Tne Miljyaga Koi Meet

Tokni Song Lyrics In Hindi

टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मांगे

तेरी टोकनी की पीतल की मैं पीतल रखूं लोहे में
जिसने सारे बोले पापी बंदा हूं सुन वोये मैं
तेरी मेरी ना जोत मिले मेरी मिलनी चले जेले में
हमने थाड़े कांड करें ना जारी मारी मेला
गेल दुख पावगी पावगी आ तने मिलज्या और भतेरे
प्यार ना करना मैं करना मैं आ मत लेव सपने मेरे

टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मांगे

तू पार्वती ज्यू रानी सा मैं भोले की ज्यू फक्कड़ सूं
तू चंदन के मनके ब्रगी मैं सीधा सा कोई लकड़ सूं
हम मरके बंदा ढोल्या हाथ मैंने परवाह नहीं किसे साले की
मरज्यागा पर झुके नहीं सा बात या खास आले की
ये नैन कटोरे से कटोरे से अर्जुन ज्यू तीर चलाव
जान तू काढ़ लेव चुन्नी दांत के मह जब तू दबाव

टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मांगे

तू कोमल काया की छोरी तेरी कमर पे टैटू छपऱ्या से
तू भारी दोनाली ब्रगी सा तेरा रूप कसूता निखर्या से
तू गलत ज़ोन में आ जाएगी ना तेरी गेल्या न्याय होगा
वो अच्छी किस्मत आला सा जिस गेल्या तेरा ब्याह होगा
र चौकी थाने में चौकी थाने में र गया आधा जीवन बीत
चैल कोई ढूंढ जाली तने मिलज्यागा कोई मीत

Leave a Comment